Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο

Προφίλ

Ας πάμε πίσω μερικά χρόνια να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη του “Yard 22” Αλέξανδρο Μάττα, γνωστό στο χώρο της κομμωτικής και ως ArtlessDog.

Το 2014, στα 21 χρόνια κατάλαβε τον εθισμό και το πάθος που είχε για τα μαλλιά και για την εμφάνιση του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Το πρόσωπο και το χαμόγελο είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε την προσωπικότητα μας. Το ίδιο και το styling των μαλλιών, ειδικά στους άντρες» Έτσι δεν άργησε να του δημιουργηθεί η ανάγκη να διαμορφώσει κουρέματα με βάση την προσωπικότητα αλλά και το σχήμα του προσώπου του κάθε πελάτη, επιδιώκοντας να προσφέρει σε όλους μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στα 23 του πήρε την απόφαση να αφήσει τον τόπο καταγωγής του, την Δράμα και να μετακομίσει στην Αθήνα προκείμενου να κυνηγήσει τα όνειρα του. Μέσα από την δουλεία του, σε διάστημα 1 χρόνου κατέφερε να γίνει γνωστός στον χώρο της κομμωτικής και να αποκτήσει πιστούς πελάτες. Δεν άργησε λοιπόν να συνειδητοποιήσει το πάθος που είχε για την δουλεία του και την ανάγκη του να αναδείξει το διαφορετικό.

Yard22

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να στεγάσει το όνειρο του σε ένα ιδιαίτερο χώρο. Η επιθυμία να δημιουργήσει ένα δικό του κατάστημα στο όποιο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει όσο καλυτέρα γίνεται τις ανάγκες του κάθε πελάτη έγινε πράξη με το “Yard 22”.

Τι λένε οι πελατες μας

Ωραίο περιβάλλον, εξαιρετική δουλειά και πάνω απ' όλα επαγγελματίες! Keep it up.

Βασίλης Οικονομίδης

Μπαίνεις άνθρωπος και βγαίνεις ανθρωπάρα...τα λόγια είναι περιττά...Συνεχίστε με το ίδιο πάθος..πρώτοι στο είδος σας.

Ορφέας Δεμιράκης

Ευγενικά παιδιά με βαθιά γνώση στο αντικείμενο τους..Τέλειο περιβάλλον και πλήρως εναρμονισμένο στους κανόνες υγιεινής!!! Από μένα είναι ΝΑΙ.

Σταμάτης Κιμιγγέλης

Εξαιρετικό κούρεμα,απίστευτο σβήσιμο,ανεπανάληπτη τρέλα!!!

Αλέξανδρος Κρικελής